avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare silita banca imobil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare silita banca imobil

somatie plata inegrala credit,poprire salariu,credit in timpul ca satoriei,divort pina la achitarea integrala a creditului,locuinta neachitata, ce pot sa fac in urma acestor somati
Cel mai recent răspuns: pufypufy , utilizator 17:46, 9 Februarie 2018
Puteti face contestatie la executare, in cazul in care va considerati nedreptatit, sau doriti sa contestati titlul executoriu. De asemenea puteti invoca clauzele abuzive, in cazul in care acestea exista in contract, daca sunteti in termen de la comunicare: 15 zile de la data cand ati luat la cunostinta de actul de executare pe care il contestati sau cel mai tarziu cand vi s-a infiintat poprirea, spre exemplu.
Bunaziua,am poprire pe salariu,de 3ani,cum sa fac contestatia si unde se depune,fosta sotie nu aplatit nimic fiind codebitor,ulterior am divortat si nu sa efectuat partajul intre soti,apartamentul inca nu este achitat,ca sot,un locuind cu 2 copii,un model de cerere sau ce sa fac si cui sa ma adresez in aceasta situatie,primind somatie executare imobil ,va multumesc
art 818 al.1 cod procedura civila poate fii de folos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii banca, poprire lauracatoi2006 lauracatoi2006 Buna seara, am si eu ma multe intrebari la care sper sa primesc niste raspunsuri, daca se poate. Sa va explic situatia mea: am un credit la care sotul este ... (vezi toată discuția)
Fidejusiune- partaj florinar florinar Sentinta de divort hotaraste ca fostul sot ramane cu toate imobilele avute la data respectiva cu preluarea sarcinilor, ipotecilor, cu consecinta achitarii ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat paunrodicagabriela paunrodicagabriela Cum se face o executare silita pt un credit neachitat ,nu trebuie sa aiba loc un proces sau firma de recuperare credite trimite dosarul executorului?Eu in ... (vezi toată discuția)