avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inchiriere spatiu CNADNR
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inchiriere spatiu CNADNR

Imi poate spune cineva daca se poate inchiria spatiu pentru o rulota comerciala intr.o parcare de pe autostrada.Daca da care ar fii pasii in mare. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
Andrei9001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrei9001 , utilizator 13:52, 9 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Tocmai mi s-a spus ca nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare rulota auto cu functiune birou chompin chompin Buna ziua, Recent, am inceput o activitate de prestari servicii de decarbonizare motoare auto, cod CAEN 4520; deoarece activitatea de baza nu necesita ... (vezi toată discuția)
intentionez sa inchiriez o parte din gradina casei ...rulote si food-truckuri Restro Restro Buna ziua, Intentionez sa inchiriez o parte din gradina casei (Bucuresti, Sector 1, zona protejata, nu centru, intr o statie de autobuz, stradala, 14 ml), ... (vezi toată discuția)
Rulota gogoserie Bulairazvan Bulairazvan Buna ziua ! Numele meu este Razvan si am nevoie de ajutorul dvs. Sunt f tentat sa ma implic intr.o mica afacere daca pot sa.i spun asa... Am o idee si nu stiu ... (vezi toată discuția)