Buna ziua,
Recent, am inceput o activitate de prestari servicii de decarbonizare motoare auto, cod CAEN 4520; deoarece activitatea de baza nu necesita utilitati sau spatii acoperite, pentru birou-vestiar-depozit, utilizez o rulota auto; am inchiriat 2 locuri de parcare, in incinta parcarii unui supermarket din Cluj-Napoca, deci proprietate privata, pe un loc e amplasata rulota, cel de al doilea loc e pentru automobilul servisat; am fost la primarie, sa obtin autorizatia de functionare, mi s-a spus ca nu e nevoie sa depun nimic, sa afisez orarul, cui-ul,date de contact OPC si anunt cu obligativitatea eliberarii bonului fiscal.
Ieri, ma trezesc cu politia locala, care imi solicita autorizatia de functionare, explic ce si cum, primesc amenda si suspendarea activitatii, pana la intrarea in legalitate; intrebarea mea este ce sa fac sa intru in legalitate? pe de-o parte, primaria imi zice ca nu am nevoie de autorizatie, dar tot primaria ma amendeaza si imi suspenda activitatea pentru ca nu am autorizatie :)
e inchiriata, cred ca da, are nr de Olanda, oricum nu e pe spatiu public, ci privat; am inchiriat-o de la o firma care asta face, inchiriaza rulote ptr. vacanta, deci ar trebui sa fie in regula ptr. circulatie