avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de munca

Sunt angajat pe functia de preot intr-un Centru de Recuperare si reabilitare Neopsihiatrica. Pana acum am beneficiat de sporul pentru personalul de ce lucreaza cu neuropsihicii. Incepand de luna aceasta mi-au taiat sporul argumentand ca functia de preot nu este inclusa pe legea salarizarii la domeniul asistenta sociala. Este legala decizia tinand cont ca lucrez cu persoane neuropsihice, iar ceilalti colegi ( psihologi, asistenti sociali, etc) primesc in continuare sporul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 9 Februarie 2018
Daca este asa cum vi s-a psus , atunci este corecta decizia de reincadrare fara acordarea acelui spor.

Ati verificat in Legea 153/2017?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor pericol registrator medical upu Olirox Olirox De ce incepand cu luna aprilie 2018 sporul de pericol a fost tăiat registratorului medical care lucrează în UPU in aceleasi conditii in acelasi spatiu cu ... (vezi toată discuția)
Oug 114 /2018 mai are vreun rol ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Ieri a fost ședință cu toții membrii de Sindicat. Liderul nostru de Sindicat ne-a spus că: - va da în judecată instituția ca ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului in sanatate olivia seresan olivia seresan Sunt asistenta la spitalul jud.de urg.Valcea si lucrez in sectia radiologie si imagistica.,iar dupa noua lege a salarizarii salariul meu a scazut deoarece am ... (vezi toată discuția)