avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajat pensionar cu jumatate de norma in ianuarie 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajat pensionar cu jumatate de norma in ianuarie 2018

Buna ziua. Doresc sa lansez spre dezbatere un subiect la care realmente nu am gasit nici un raspuns clar si concret din partea contabililor.
Este vorba despre cazul unui angajat pensionar, cu contract de munca jumatate de norma, cu un salar net de 750 lei.
Cum va aparea calculul pe statul de plata de la 01 ianuarie 2018, fara a modifica cei 750 net, luati in decembrie 2017 ?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:02, 9 Februarie 2018
Daca in decembrie a avut 1000 lei, brut si 750 lei, net, in ianuarie va fi incadrat cu 1195 lei brut si va primi 750 lei net. Calculul este valabil in cazul unui pensionar la limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018 necsulescu.maria necsulescu.maria -calculul cas,cass din ianuarie 2018 pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator cu CIM cu 6ore/zi la o asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu pentru contract partial de la 01 februarie Doinitza58 Doinitza58 Buna ziua, Am doua contracte de munca de cate 2 ore la doua societati diferite cu salariile brute de 1000 lei respectiv 875 lei. In luna ianuarie salariile ... (vezi toată discuția)
Ce pensii se maresc de la 1 iulie 2017 si care este cuantumul efectv al indexarii acestora ? sharky48 sharky48 Buna ziua ! As vrea sa stiu mai exact,daca pensia de invaliditate si indemnizatia de handicap se maresc de la 1 iulie 2017 si care este valoarea efectiva a ... (vezi toată discuția)