avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie amenda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie amenda

Buna ziua. Am luat o amenda pentru viteza la intrare in orasul Roman (dinspre Traian) si nu suntem siguri ca eram pe tronsonul cu limita de viteza 50. Pe moment, de suparare, nu ne-am gandit sa verificam. Dar mai apoi, analizand faptele, ma gandesc, ar fi putin probabil inainte de intrarea in localitate sa fie deja limita de 50 si nu 60 sau 70 si nici viteza parca nu o aveam 96 cum ei au indicat ci mai degraba maxim 90. Am putea face contestatie de la distanta? Suntem din Galati.
Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiilor se poate depune plângere, în termen de 15 zile de la comunicare, la judecătoria în a cărei rază de competenţă a fost constatată fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 amenzi contraventionale in aceeasi zi pentru depasirea vitezei contactbogdan contactbogdan Buna ziua, Salut si eu acest forum si doresc sa adresez o intrebare pe acest forum. In urma cu 5 zile ma intorceam cu masina din strainatate, intr-o ... (vezi toată discuția)
Domnule presedinte subsemnatul ..., domiciliat în ..., născut ... Daniel382942 Daniel382942 Domnule Presedinte Subsemnatul ..., domiciliat în ..., născut la Bolintin-Deal, posesor al CI seri ...., permis de conducere seria...nr ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe 90 de zile eqtudor eqtudor Buna ziua, Recent am facut un drum Turda - Cluj, dupa Tureni, pe DN60 exista un tronson unde viteza este limitata la 60km/h Bun, imi face organul semn ... (vezi toată discuția)