avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirie

Buna ziua as avea nevoie de ajutorul dvs si de un raspuns repede
In luna octombrie m-am mutat cu chirie intr -un apartament din orasul Medias unde platesc o chirie de 800 de lei
Cand m-am mutat am platit suma de 1600 lei reprezentand chiria pe luna octombrie si o garantie
Conform contractului plata chiriei se face in pe o luna in avans iar a utilitatilor pe luna precedenta
De data aceasta am avut o problema
In data de 17 ianuarie administratorul cladirii mi -a trimis un msg in care scrie "Buna ..utilitatile pe luna decembrie 960 de lei"
Bun am inteles ...in data de 20 imi trimite alt mesaj ..si am vorbit si prin telefon si watsapp ca nu am platit si ca el reziliaza contractul
La locul meu de munca au fost restructurari de aceea am hotarat sa lucrez in strainatste asa ca am zis ca voi plati esalonat si voi incerca pana la sfarsitul lunii februarie sa achit ...deja am un contract semnat si voi pleca in data de 12 februarie ..aici voi castiga suficient cat sa achit ..
Pana la acest moment eu am platit chiria pe luna decembrie ..iar din suma de 960 utilitsti am platit 400
Administratorul spune ca trebuia pana acum platita chiria si pe februarie ..chiar martie ..si ca el ne va arunca in strada ..zice ca vine si se pune in usa si zice ..iesiti afara
Eu am trei copii si nu am unde sa merg ..nu putem sta in strada in toiul iernii ...si e vorba de doar 1luna pana voi achita tot ce trebuie ..apoi la inntoarcere as putea cauta altceva ..pt ca oricum in luna martie contractul expira
Va rog sa ma ajutati ce ar trebui sa fac ..cum sa actionez ?e posibil ca el sa ne dea afara asa ?ce sa -i spun ? Va rog mult sa ma ajutati
Va multumesc
E mailul meu babadacirina@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Restante neplătite de foștii proprietari s_robert s_robert Buna In Sept 2018 am cumpărat un apartament unde conform contractului propietarul avea termen sa se mute pana in Noiembrie. Conform unei înțelegeri scrie ... (vezi toată discuția)
Probleme chirias - proprietar cuc cuc Buna, Vechiul proprietar ma tot suna ca sa-i dau 3 milioane cica ramase datorie la cheltuieli.. si m-o amenintzat ca ma da in judecata. Poate castiga la ... (vezi toată discuția)
Chiriasul nu a achitat chiria de 2 luni, ce pot face sa il dau afara andreeapiciorus andreeapiciorus Din pacate, ma tot duce cu zaharelul si profita in mare parte pentru ca eu nu mai locuiesc in Romania. Contractul ar expira in iunie, dar vreau sa il dau ... (vezi toată discuția)