avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract prestatie artistica, cesiune si autorizare ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract prestatie artistica, cesiune si autorizare drepturi de autor

Buna seara.
Ma numesc Moldoveanu Maria,din Bucuresti.
As avea nevoie de cateva raspunsuri.
Am luacrat la o firma fara contract de munca sau de colaborare,singurul act pe care il semnam este un Contract prestatie artistica,cesiune si autorizare drepturi de autor,actul fiind semnat bilunar sau lunar,in functie de evenimentele pe care le aveam.
Aveam acces la o baza de date,de unde contactam oameni pt evenimente.
Ulterior am plecat de la firma respectiva,angajandu-ma la alta firma de acelasi tip,la fel,fara contract de munca sau de colaborare.
Avand un eveniment si neavand oamenii necesari,am intrat in baza de date a firmei anterioare.
Am fost instiintata de ei ca am incalcat regulile de confidentialitate pt ca am folosit oameni din baza lor de date(nu scrie nicaieri nimic despre baza de date,si mi-au spus ca trebuie sa platesc pe cale amiabila 2000 lei.
Daca nu,vom ajunge in judecata.
Ma pot actiona in judecata,avand in vedere ca nu am nici un contract cu ei,respectiv nici darile platite catre stat?
Multumesc,o seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: kissmy09 , utilizator 19:19, 11 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune drepturi de autor kissmy09 kissmy09 în comunitatea avocatnet.ro 450 AZI NOU! Analizăm toate informațiile zilei și îți oferim esențialul pe domeniul tău de activitate. Vreau să ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz și amenințări cu darea în judecată pe motiv de încălcare a confidențialității Clara Mihociu Clara Mihociu Buna seara. Îmi cer scuze pt deranj. Mă confrunt cu o situație cel puțin bizară . Am lucrat undeva cu contract individual de munca pe 8 ore, normă ... (vezi toată discuția)
Munca la negru-angajatorul refuza plata salariilor restante claudiunetoiu claudiunetoiu Buna ziua. Am si eu o problema. In luna martie a.c. mi-am schimbat locul de munca,angajandu-ma la o alta firma.Am semnat cu acestia CIM pentru prima luna,din ... (vezi toată discuția)