avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu prenatal 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu prenatal 2018

Ce retineri sunt la concediu prenatal anul acesta? De exemplu din 1831 am primit in mana 1467.Nu inteleg de ce mi a retinut 364?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 10 Februarie 2018
Conform codului fiscal, indemnizația de maternitate nu se impozitează, din ea reținându-se doar CAS-ul și este suportată integral din bugetul asigurărilor sociale de stat.
Cat inseamna CAS-ul in cazul meu? Adica din 1831 cat trebuia sa i-au net? Multumesc

[
contributia de asigurari sociale (25%)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatalul Silvia viola Silvia viola Buna ziua!concediul prenatal se plateste cu 85 %din media salariului brut pe ultimele 6 luni?se mai impoziteaza ceva,dupa acest calcul?? (vezi toată discuția)
Care este diferenta la plata intre concediul prenatal si cel de crestere a copilului? CrasneanuDaniela CrasneanuDaniela Buna ziua! Cum voi fi plătită in concediul prenatal in astea 126 zile si dupa in cel de crestere a copilului? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)