avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Oferta neconforma
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Oferta neconforma

Un formular de oferta completat sub alta forma decat au fost cerintele in documentatia de atribuire este neconform(pe langa valorile pentru fiecare obiectiv mai apare o valoare pentru organizarea de santier care nu a fost solicitata separat). Comisia de evaluare respinge oferta ca fiind neconforma iar ofertantul depune contestatie ,exista posibilitatea sa castige?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
irina_stirbu2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 07:53, 22 Octombrie 2009
Cred ca ar trebui sa solicitati clarificari de la operatorul economic in cauza si, in functie de raspunsul sau, sa decideti daca oferta este admisibila sau necomforma. Mare atentie la respectarea prevederilor art. 78-80 din HG 925/2006 atunci cand evaluati raspunsul la solicitarea de clarificari.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie procedurã Andreea_F Andreea_F Bună ziua! Vă solicit nişte sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Firma unde lucrez a participat la o licitaţiei deschisă, pentru atribuirea ... (vezi toată discuția)
Criterii de calificare tina25 tina25 am solicitat formular cu personalul angajat in proiect ....fara a preciza ca seful de santier sa fie specialist....intrucat in formular seful de santier era ... (vezi toată discuția)
Depasire termen de raspuns solicitare de clarificari ContSters85367 ContSters85367 Buna ziua! Am mare nevoie de ajutor in urmatoarea speta: intr-o procedura derulata pe legea veche (OUG 34) autoritatea mi-a solicitat clarificari, am depasit ... (vezi toată discuția)