avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice criterii de calificare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

criterii de calificare

am solicitat formular cu personalul angajat in proiect ....fara a preciza ca seful de santier sa fie specialist....intrucat in formular seful de santier era calificat in alt domeniu, am cerut sa se prezinte ca este calificat in domeniul contractului ce urmeaza sa fie executat..... s a trimis raspuns la clarificari precizandu-se ca seful de santier are calificarea necesara pentru coordonarea activitatii...
Pot declara neconforma, daca eu nu am solicitat in fisa de date in mod expres sa fie calificat?
Cel mai recent răspuns: ContSters15910 , utilizator 17:43, 18 Iunie 2010
Nu cred ca este un motiv suficient....eventual sa transmiti o solicitare de clarificari prin care sa se precizeze unde anume in continutul documentelor de calificare face dovada calificarii persoanei desemnate ca sef de santier. In cazul in care documentul este lipsa ( nota bene!) oferta poate fi oferta este considerată ca ofertă inacceptabilă si nu NECONFORMA, conform art. 36. alin. (1) lit. b din H.G. nr. 925/2006, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv “Oferta este considerată inacceptabilă în următoarele situaţii: b) a fost depusă de un ofertant care nu îndeplineşte una sau mai multe dintre cerinţele de calificare stabilite în documentaţia de atribuire sau nu a prezentat, conform prevederilor art. 11 alin. (4)-(5), documente relevante în acest sens”. Atentie ce ai trecut in fisa de date a achizitiei ...daca nu ai mentionat faptul ca poate face uz de prevederile art. 11 din HG 925/2006 ....poti fi contestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitari de clarificari cerinte minime de calificare Ema2013 Ema2013 In cazul unei proceduri de achizitie, un ofertant depune initial Declaratia conform art.11 din HG. Comisia de evaluare a solicitat ofertantului (cu oferta cea ... (vezi toată discuția)
Lipsa propunere tehnica in cadrul sedintei de deschidere a ofertelor mada_dum mada_dum Buna ziua, In cadrul sedintei de deschidere a unei cereri de oferte, unul dintre ofertanti nu a introdus in plic propunerea tehnica. Mai mult, se si intreba ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila ? twisted111 twisted111 Buna ziua, Revin cu alte intrebari si sper sa primesc niste lamuriri. In fisa de date a achizitiei una din cerinte era semnarea unui formular de catre ... (vezi toată discuția)