In urma cu ceva timp mi a fost sparta masina si mi sa furat printre alte lucruri si autorizatia cu certificatul de stivuitorist Ce pot sa fac sa le recuperez?
.
In primul rand, mergeti la societatea cu care ati facut cursurile, pentru a obtine o copie a atestatului.
Dupa aceasta mergeti ,la ISCIR - Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat - pentru a obtine un duplicat de pe autorizatie.
În cazul pierderii/deteriorării/furtului autorizaţiei, pentru eliberarea unui duplicat,persoana fizică depune la ISCIR următoarele documente:
a) cererea pentru eliberarea duplicatului;
b) actul de identitate, în copie;
c) copia actului de înregistrarea reclamării furtului la Poliţie.
Ar trebui sa sesizati politia pentru spargerea masinii. In sesizare puteti mentiona inclusiv documentele furate, respectiv autorizatia si certificatul de stivuitorist. O copie dupa sesizarea politiei va este utila pentru obtinerea duplicatului.
Buletin pierdut
AdrianG1954
Daca mi-am pierdut buletinul, si am alta resedinta decat cea din bulatin ( flotant ) pot sa-mi fac bulatinul la politia din localitaea de resedinta sau trebuie ... (vezi toată discuția)