avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass venituri din chirii 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass venituri din chirii 2018

Sunt pensionara pe caz de boala si am pensia de 820 lei. Mai am inchiriat un apartament de unde iau chirie 1550 lei. Avand in vedere ca din chirie nu depasesc venitul lunar de 1900 lei pe luna, trebuie sa platesc asigurari de sanatate? Daca nu platesc raman asigurata deoarece sunt pensionara?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:55, 10 Februarie 2018
Da,asa cum este codul fiscal acum, nu mai platiti cass la veniul din inchiriere si ramaneti asigurata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru inchiriere spatiu sarar sarar Buna ziua Inpreuna cu sotia detinem un spatiu pe care l-am inchiriat in anul 2007. In anul 2007 am fost salariat iar din 2008 pana in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionară si am si un venit din chirie. vreau sa stiu daca plătesc cass Andrei Ioana Dorinta Andrei Ioana Dorinta Am o pensie de 930 lei si un veni t din chirie de 1300 lei. Vreau sa stiu daca sunt obligata sa platesc cass conf.noului cod fiscal. Specific ca am fost ... (vezi toată discuția)