avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... get back recovery
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

get back recovery

Buna ziua,Incep prin a va povesti de la capat.Este vorba de socrul meu om in varsta la pensie care in viata lui nu a avut abona ment la nici o firma de telefonie mobila si nici la romtelecom.Pana anul trecut ne veneau acasa pe numele lui de la Orange facturi pentru neplata unui abonament.Anul asta au terminat cei de la Orange si am primit un fel de decizie de dosar(exact asa scrie pe ea Decizie dosar nr.597814)de la firma Get back recovery pentru neplata unui abonament Telekom in care spune ca daca nu platim pana la data de 20.2 dosarul este inaintat in instanta pentru executare silita.Intrebarea mea este,dupa paste vreau sa ii dau in judecata pentru hartuire si furt de date cu caracter personal si sa le cer daune morale.Ce Parere aveti si care este procedura?Multumesc
Inainte de a formula Dvs cerere, va trebui sa formulati aparari impotriva unei eventuale executari silite. Evident, apararile impotriva executarii silite, le veti alcatui daca se va proceda la executarea silita.... Preventiv, ati putea formula o adresa catre aceasta entitate economica....
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
ContSters454516, utilizator
ce procedura trebuie sa urmez??
Formulati o adresa in cuprinsul careia solicitati comunicarea actului in baza caruia vi se pretinde obligatia de plata, precum si a facturilor neachitate . Aceasta obligatie revenea entitatii economice care v-a somat in momentul in care v-a comunicat somatia/instiintarea.
Se poate si prin e-mail, desi este preferabila comunicarea prin posta cu confirmare de primire...
Buna,
Cum s a rezolvat, pana la urma? pentru ca cam aceeasi problema o am si eu cu ei.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange romanisa flokeke flokeke tot primesc scrisori de la o firma de recuperare care ma deranjeaza pentru ca am o plata infima de 30 de lei la orange pe care nu am vrut sa o achit deoarece ... (vezi toată discuția)
Somație de plată telekom, de la orange .. vladutvlad vladutvlad Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosara petru cosara petru Persoanele fizice pot fi executate silit prin mandatar care reprezinta o firma,avand in vedere Decizia nr.9/2016 a ICCJ ? (vezi toată discuția)