avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formular va rog !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formular va rog !

Buna ziua. Doresc sa fac o intampinare impotriva unei somatii de executare silita, sa invoc interventia prescriptiei extinctive a unor amenzi mai vechi de 5-6 ani si apoi sa o trimit prin posta catre o judecatorie, si am nevoie de un formular la zi pentru al comleta si al printa. Va multumesc anticipat si va doresc o zi minunata si un weekend placut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
IacobCris, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:25, 10 Februarie 2018
Nu exista formulare asa cum credeti dvs sau alti justitiabili,fiecare cerere ce chemare in judecata realizata de un avocat sau consilier juridic este conceputa in functie de situatia particulara a clientului,situatie de fapt,motivata in drept etc.Exista intradevar pe net modele pt diferite actiuni dar nu aveti nici o garantie ca sunt corecte sau ca se potrivesc spetei dvs,Asa ca fie angajati un av macar sa va redacteze intampinarea fie incercati singur sa adaptati un model la cererea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare acord anulare bo Andra L Andra L Bună dimineața, Va rog sa ma ajutati cu un model de intampinare, în calitate de parat, cu privire la acordul anularii unui bilet la ordin. Aveam la un ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit kredyt inkaso după 3 ani Andrea Rusu Andrea Rusu Bună ziua, Am o nedumerire în legătură cu recuperarea de credite. În anul 2012 am încheiat un contract la Vodafone pe o perioadă de 2 ani de zile. ... (vezi toată discuția)
Exceptii invocate de intervenientul in interes propriu panteraadi panteraadi Buna seara,Un proces civil desfasurat intre un reclamant si un parat .Se formuleaza de un al treilea participant in cadrul procesului, o cerere de interventie ... (vezi toată discuția)