Bună ziua! În acest moment beneficiez de indemnizație creștere copil. În luna septembrie împlinește copilul meu 2 ani. Cererea la angajator a fost pentru a sta în concediu creștere copil 2 ani.
Menționez că la instituția publică unde ar trebui să mă întorc sunt funcționar public. Am fost contactata recent de o altă instituție- mult mai aproape de domiciliul meu, prin care mi s-a propus să vin prin transfer sau detașare acolo în luna martie, când postul va deveni vacant.
Întrebările mele sunt următoarele:
1. Care sunt pașii care trebuie så îi urmez?
2. Există posibilitatea ca instituția publică unde ar trebui să mă întorc pentru a depune cerere de reincepere activitate și apoi de transfer să nu accepte prima cerere motivând faptul că inițial eu am optat pentru a sta în concediu creștere copil 2 ani?
Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!
Transfer
anastasia27
buna ziua. sunt functionar public si doresc sa ma transfer pe aceeasi functie publica la o alta institutie publica de unde am aprobarea. Actuala institutie la ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere
DIA63
Lucrez ca f.p. si sunt afectat de restructurare.Am identificat o unitate asemanatoare care are deficit de personal inclusiv functia mea. Doresc sa ma transfer ... (vezi toată discuția)