avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... curator
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

curator

doresc sa vind un teren nepotului meu cu virsta 15 ani-am nevoie de curator?este numit de judecator?ce taxa implica?de la solicitarea curatorului de catre notar care este termenul de prezenta curatorului la notar pt a incheia contractul de vinzare catre nepot?va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament 2 proprietari, unul cu probleme oldgeorge oldgeorge Buna ziua, Impreuna cu fratele meu suntem proprietarii unui apartament, mostenit, succesiunea facuta acum cativa ani. Apartamentul este nelocuit de aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Cum pot proteja unul dintre parinti.. cfinica cfinica Cum pot proteja unul dintre parinti,fat de celalalt...... Mama a facut un accident vascular cerebral si a ramas cu semipareza si cu dementa senila....deci in ... (vezi toată discuția)
Revocare procura de vanzare sorinnedelcu sorinnedelcu Buna seara! problema mea este legata de revocarea unei procuri de vinzare a unui teren agricol la 2 zile dupa ce a fost autentificata la notar..in ziua x am ... (vezi toată discuția)