avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot proteja unul dintre parinti..
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot proteja unul dintre parinti..

Cum pot proteja unul dintre parinti,fat de celalalt......
Mama a facut un accident vascular cerebral si a ramas cu semipareza si cu dementa senila....deci in imposibilitate de a se mai ingrijii si reprezenta in fata Organelor abilitate.
Tatal,dupa 60 de ani de convietuire.....vrea sa vinda locuinta comuna,sa o interneze pe mama la un azil...si "sa-si traiasca viata".........
Mentionez ca eu locuiesc la aceeasi adresa...fapt pentru care tata face plingeri (atit civile cit si penale) la Politie....nu numai imoptriva mea cit si a copiilor mei,a fratelui meu si a nepotilor....
Motivul este cel expus mai sus-vinzarea casei-iar faptul ca eu in solitar cu fratele meu am deschis actiune in instanta pentru punerea sub interdictie a mamei si obtinerea tutelei il opreste sa-si indeplineasca planul.....
CUM si IN CE FEL putem obtine si noi.....ceilalti linistea necesara ingrijirii mamei....daca el la virsta de 87 de ani........VREA SA-SI TRAIASCA VIATA ! ! !
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 08:10, 6 Decembrie 2012
Ati facut bine ce ati facut. Puneti o mama sub interdictie, sa va numeasca curator. tatal nu va putea sa vanda apartamentul fara autorizarea instantei de tutela, dvs fiind reprezentantul mamei daca veti fi numit curator. Pt ca orice autorizare se face in interesul interzisului...iar daca dvs aratati ca instrainarea apartamentului nu este in interesul mamei atunci nu va putea vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala cfinica cfinica Va rog sa ma ajutati ..... Tatal meu a facut o plingere penala impotriva mea si a fratelui..... Organele de Politie au cercetat,au inaintat Parchetului ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament coproprietar bolnav alzheimer GIULIAMATEI GIULIAMATEI Buna ziua Tatal meu vrea sa vanda apartamentul in care locuieste si sa se mute intr-o garsoniera. Coproprietar este mama, bolnava de dementa alzheimer ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren ca tutore Taisa Taisa Buna ziua. Pe scurt, situatia: -parintii mei sunt co-proprietari ai unui teren; din pacate, tata este diagnosticat din 2010 cu dementa (pe fond atacuri ... (vezi toată discuția)