avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Participare la licitație societăți diferite, dar cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Participare la licitație societăți diferite, dar cu același administrator

Am o persoana care detine mai multe firme cu nume diferite, dovada facand cu act constitutiv ca e admnistratorul firmelor. La o licitatie , participa cu toate firmele pentru a adjudeca mai multe spatii. Un adminstrator de la alta firma zice ca nu are voie.......
As dori de la dumneavoastra sa imi ziceti baza legala ca acela cu mai multe firme are tot dreptul sa participe cu cate firme vrea atat timp cat e administrator si face dovada.

Sper ca m-am facut inteleasa!

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Licitatie-executare silita tinatinatina tinatinatina Buna ziua,am si eu o intrebare,sant angajata unei firme de finisaje,spatiul in care aceasta firma isi desfasoara activitatea este inchiriat!de curand au aflat ... (vezi toată discuția)
Drepturile executatului silit ContSters177437 ContSters177437 Buna ziua . Sunt interesata de un imobil scos la vanzare prin executare silita si as dori sa stiu care sunt drepturile proprietarului : pot intra direct in ... (vezi toată discuția)