avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot da in judecata operatorul Orange?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot da in judecata operatorul Orange?

Buna ziua. Acum o luna am contactat serviciul clienti Orange unde am cerut inchiderea abonamentului care expira contractul in februarie, si unde am specificat ca doresc sa pastrez numarul de telefon. Mi s-a comunicat din partea operatorului Orange ca cererea a fost inregistrata si incepand din 11.02.2018 abonamentul se inchide si o sa primesc un credit de €5 pe cartela. Surpriza a fost cand astazi 11.02.2018 ora 7 dimineata am apelat 415 si mie mi se reactualizasera minutele si mb din abonament. Acum vreau sa.i dau in judecata, mai ales ca in decursul acestei perioade de o luna am tot fost sunat si rugat sa prelungesc pe inca 2 ani iar eu am spus calar ca NU. Cum trebuie sa procedez? Credeti ca am sanse sa castog in instanta? O sa cer in instanta rezilierea gratuita si a celui de-al 2 lea abonament care expira in vara anului 2019. Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum se poate pastra numarul de telefon la trecerea de pe abonament pe cartela Stefanpetrut Stefanpetrut exista vre-o baza legala care poate obliga operatorul de tel. sa te lase sa pastrezi numarul de telefon in conditile in care vrei sa ramai in reteaua unde ai ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)
Cum putem stopa furturile de la orange? adrianocty adrianocty Am un abonament de familie de 10 euro.Pana in 19.12.2009 am avut activa o optiune de internet cu trafic inclus de 500 mb. Vazand ca acest trafic inclus de 500 ... (vezi toată discuția)