avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CAS concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CAS concedii medicale

OUG 3/2018 aduce modificari in ceea ce priveste modul de calcul al contributiei la CAS pentru concediile medicale, Intrebarea este se modifica modul de calcul pentru toate persoanele aflate in concediu medical sau doar pentru somerii aflati in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Calcul contributie cas la concediul medical cu 1 iulie 2018 ContSters264538 ContSters264538 Care este formula de calcul a CAS-ului pentru concediul medical, incepand cu data de 1 iulie 2018, avand in vedere prevederile de mai jos. La calcul ... (vezi toată discuția)
Concediul postnatal de lauzie robertsof robertsof Buna ziua, Avem nevoie de un sfat privind concediul postnatal pentru sotia mea care este intr-o situatie aparte si anume: In iunie 2017 a ramas insarcinata ... (vezi toată discuția)
Retineri din indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca larrym larrym Buna seara! puteti sa-mi spuneti ce contributii se opresc din indemn.de conc.medical? si care e baza de calcul pentru somerii aflati in CM? Daca am inteles ... (vezi toată discuția)