avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cazier Auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cazier Auto

Buna ziua,in legatura cu cazierul auto pentru angajare,mentionez ca o sa ma angajez la o firma de transport cu sediul in slovacia.Intrebarea mea este urmatoarea,am auzit ca acum e nevoie de un anume cazier auto si dureaza aproximativ 15 zile pana vine,eu stiam decat de cazierul acela judiciar care il procurai in 5 min.Multumesc frumos!!!

Alte discuții în legătură

Minor iesirea din tara Cata1996lin Cata1996lin Sal sunt nou pe forum si scuzatima daca nu am postat unde trebuia... As vreau si eu sa stiu pentru a pleca in germania ca minor cu un prieten sofer pe tir, am ... (vezi toată discuția)
Defecte de fabricație constatate în 24 de ore de la montarea ușii. cum pot obliga firma să le remedieze? Ovyseby Ovyseby Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Vreau sa dau in judecata si sa fac plangere la ANPC pentru o firma de Usi. Am platit in avans (60 de ... (vezi toată discuția)
Cazier auto Mihai Matei Mihai Matei Buna ziua, am trecut in cazierul auto doua abateri (contraventii), exista posibilitatea sa fie sterse? Daca da, atunci um se procedeaza? Va multumesc mult. (vezi toată discuția)