avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce sancțiuni se pot aplica daca cineva blochează un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce sancțiuni se pot aplica daca cineva blochează un drum când un om trebuie sa ajungă la spital?

In cazul nostru Tati a făcut infarct în Valea Vaserului iar împiegatul a blocat linia astfel încât a împiedicat coborârea lui mai repede in Vale(el fiind decedat)
Cel mai recent răspuns: Maria Brendea , utilizator 21:34, 12 Februarie 2018
Rugam respectati regulamentul forumului
Nu deschideti mai multe topicuri cu subiect identic
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Mă scuzați dar nu am știut că se incarca de mai multe ori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto NelaIoana NelaIoana Am cumparat o masina si proveniența olanda de la un parc auto..masina am luat o ca fiind din anul 2007..azi am fost la RAR si am aflat cu stupoare ca masina ... (vezi toată discuția)
Ce sancțiuni se pot aplica atunci când cineva blochează drumul și o persoana nu poate fi transportată la spital? Maria Brendea Maria Brendea In cazul nostru situația sta astfel.Tata meu a decedat în zona Valea Vaserului ,făcând infarct,iar la coborâre împiegatul a blocat linia cu Vagoane de ... (vezi toată discuția)
Certificat imatriculare Prata Prata Certificatul de imatriculare mi-a fost retinut de politia italiana pe motiv ca sunt rezident in italia mai mult de un an ,cum recuperez talonul sau unde va ... (vezi toată discuția)