avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce sancțiuni se pot aplica atunci când cineva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce sancțiuni se pot aplica atunci când cineva blochează drumul și o persoana nu poate fi transportată la spital?

In cazul nostru situația sta astfel.Tata meu a decedat în zona Valea Vaserului ,făcând infarct,iar la coborâre împiegatul a blocat linia cu Vagoane de lemn ,astfel în cat sa întârziat coborârea lui la spital. Ce măsuri se pot lua și cine trebuie sa le ea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:22, 6 Februarie 2018
Este hazardat a ne pronunta daca se pot aplica sanctiuni in conditiile in care nu sunt cunoscute circumstantele care au condus la blocarea drumului public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sancțiuni se pot aplica daca cineva blochează un drum când un om trebuie sa ajungă la spital? Maria Brendea Maria Brendea In cazul nostru Tati a făcut infarct în Valea Vaserului iar împiegatul a blocat linia astfel încât a împiedicat coborârea lui mai repede in Vale(el ... (vezi toată discuția)
Motive recurs iccj dumitru2000 dumitru2000 X conductor de locomotiva este condamnat de Curtea de apel (dupa ce fusese achitat la tribunal) ptr. ucidere din culpa la doi ani cu suspendare si daune ... (vezi toată discuția)
Autoturism blocat de vecin in "parcare" (la bloc) JohnBad JohnBad Cred ca au mai fost intrebari si stuatii asemanatoare pe forum dar nu am gasit inca un raspuns concret la ce se poate face... Povestea e mai lunga asa ca va ... (vezi toată discuția)