avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PV de contraventie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PV de contraventie

Un pv întocmit în cazul unei infracțiuni, conducere sub influența alcoolului, nu pe formular ci pe o coala A4, fara mențiuni privind locul de munca al inculpatului și fără înscrisuri in ce privește obiectiile la rubrica " Alte mențiuni" îndeplinește condițiile pentru nulitate?

Alte discuții în legătură

Problema semnatura proces verbal contraventional stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, Am fost sanctionat de politia rutiera si am observat la cateva zile dupa, ca la rubrica alte mentiuni este o semantura, care nu este a mea. Am ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui proces verbal de contraventie ramo_davi ramo_davi Buna ziua! Am primit o instiintare de la primarie ca am de plata 200ron, cand am fost sa vad depsre ce e vorba, am constatat ca a fost emis pe numele meu un ... (vezi toată discuția)
Carnet suspendat La un control de rutina matinala etilotestul a indicat 0,13 la mie alcool in aerul expirat, drept pt care mi-a fost suspendat carnetul pe 3 luni. Cererea mea ... (vezi toată discuția)