avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cei 2500 de lei acordati de Primăria București!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cei 2500 de lei acordati de Primăria București!

Buna sera!As vrea sa stiu daca pot primi cei 2500 lei oferiti de Primăria Bucuresti daca eu am buletinul făcut in Targoviste, iar concubinul meu are buletinul făcut pe Oltenița.Noi stam in gazda in București la locul de munca al iubitului meu (el lucreaza cu acte in regula) am născut acum 2 luni jumate in București la maternitatea sectorului 2.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 12 Februarie 2018
Pentru obţinerea stimulentului, este necesar ca măcar unul dintre părinţi să aibă domiciliul sau reşedinţa pe raza municipiului Bucureşti, iar naşterea copilului să fi fost înregistrată într-o maternitate din cadrul unităţilor sanitare cu paturi de la nivelul Capitalei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani de la stat ptr nou nascuti Buburuzinha Buburuzinha Buna ziua, Am tot auzit ca statul ofera 2500 lei noilor parinti. Nu stiu insa detalii iar informatiile citite si primite sunt diferite. 1-trebuie sa fii ... (vezi toată discuția)
Viza de resedinta (flotant) pentru banii acordati copiilor nou-nascuti Cristina.Banica Cristina.Banica Buna ziua. Din acest anunt facut de doamna Firea \"E nevoie ca macar unul dintre parinti sa aiba buletin de Bucuresti, sa aiba domiciliul in Capitala sau ... (vezi toată discuția)
Unde depun cererea pentru acordarea alocatiei de stat pentru copii? eleina eleina Buna ziua sunt insarcinata si voi naste in sector 4 bucuresti in iunie dar am buletin de teleorman,com pietrosani,unde trebuie sa ma duc sa depun actele de ... (vezi toată discuția)