avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Viza de resedinta (flotant) pentru banii acordati ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Viza de resedinta (flotant) pentru banii acordati copiilor nou-nascuti

Buna ziua. Din acest anunt facut de doamna Firea "E nevoie ca macar unul dintre parinti sa aiba buletin de Bucuresti, sa aiba domiciliul in Capitala sau resedinta. Este valabil si atunci cand o familie locuieste flotant in Bucuresti." se intelege prin cuvantul "familie" ca in cazul vizei de flotant ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceasta conditie ?
Cel mai recent răspuns: Cristina.Banica , utilizator 13:54, 6 Septembrie 2017
Pentru a beneficia de sumă trebuie ca cel puţin unul dintre părinţi să aibă domiciliul sau rezidenţa în Bucureşti şi naşterea să fi fost înregistrată într-o maternitate de pe raza Capitalei (publică sau privată).

Viza de flotanta face dovada mentiunii de stabilire a resedintei în actul de identitate.
Cornel Vasile a scris:

Pentru a beneficia de sumă trebuie ca cel puţin unul dintre părinţi să aibă domiciliul sau rezidenţa în Bucureşti şi naşterea să fi fost înregistrată într-o maternitate de pe raza Capitalei (publică sau privată).

Viza de flotanta face dovada mentiunii de stabilire a resedintei în actul de identitate.

Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
Cristina.Banica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)
Cei 2500 de lei acordati de primăria bucurești! Viosiele Viosiele Buna sera!As vrea sa stiu daca pot primi cei 2500 lei oferiti de Primăria Bucuresti daca eu am buletinul făcut in Targoviste, iar concubinul meu are ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)