avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... respectare program vizitare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

respectare program vizitare

Buna ziua,

Va rog sa imi recomandati un executor judecatoresc in Bucuresti pentru a ma ajuta sa pun in practica o hotarare judecatoreasca definitiva; fosta sotie nu prespecta programul de vizitare care mi s-a acordat de instanta asupra minorului.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Consultanta Juridica , Avocat 20:11, 11 Februarie 2018
Nu cred ca aveti nevoie de nominalizarea unei persoane in mod special, pentru o astfel de situatie.
Buna seara,
RENTEA GEORGIANA INGRID
SPL. INDEPENDENŢEI, Nr. 1, Bl.16, Sc.1, Et.2, Ap.7, Sector 5, BUCUREŞTI, Cod Postal 040011
021-232 0870
Stiu ca este extrem de serioasa.

B.E.J. Maghiar Bogdan

Sediu

Unirii, nr.20, bl.5C, et.4, ap.31, sector 4, Sector 4, judetul Bucuresti
Telefon: 0213166068
Mobil: 0721615529
Fax: 0213166068

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Cerere scoatere din evidenta imobil ksimona ksimona Buna ziua, Am vandut un apartament si in momentul in care cumparatorul s-a dus sa depuna declaratia de impunere i s-a spus ca trebuie sa depun si eu o ... (vezi toată discuția)
Model cerere apel dupa ncpc ce v-a fi depusa inainte de primirea hotararii complete si motivate a instantei de fond catalina.p catalina.p Doresc un model de declarare apel pt o cauza civila dupa NCPC ( nu cred ca ar fi mare diferenta ), inainte ca sa primesc /sa mi se comunice la domiciliu ... (vezi toată discuția)