avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Profesor universitar-abuz in serviciu, santaj, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Profesor universitar-abuz in serviciu, santaj, hărțuire emoțională

Profesorii (mai exact 3 dintre ei) duce o politică impotriva mea să am o imagine redusă în realizările și performanțele mele. Menționez mi-e usor să ma exprim în discursuri filozofice, semiotice, ceea ce un profesor ar trebui sa reflecte cu ideile mele nu sa zica „nu e bun” „nu-i voie”.
IZOLARE PRIN EXCLUZIUNE - profesorii duce o politica de excluziune socială care vizeaza pe deposedare de capacitate de invățare - pentru ca eu am lipsit sa ma intretin ei abuzeaza de asta. Colega de 47ani are servici(la cusut bocanci cred) nu i se interzice nimic, nu o intreaba de ce lipseste, nu are nici o greseala, i se apreciaza totul, are si bursă.
SE IMPUNE FOARTE MULT SA MA MARGINALIZEZE: colegii au un timbru programat care funcționeaza după o simplă răspândire de idee..impusă de profesori..de ex: mergeam la test in alt corp, pe scări ne-am intersectat cu prof. iar colega imediat catre prof: DOAR mergem la un test; sau: un alt coleg mi-a dat o carte trasa la xerox, s-a intamplat in acel moment să intre in clasa prof., colegul catre prof: am dat DOAR cartea, mi-a cerut pentru teme. Ei vorbesc doar cu 2-3elevi din clasa, atât.
NU AM VOIE SA AM EXPERIENTA MEA PROPRIE: Nu am voie să spun nici o opinie nimic ptr ca mi se ia impotriva mea, propriile idei, propiul stil, pe când la alti colegi le incurajeaza ideile lor de oricare ar fi ele:politic, realist, si pe deasupra le mai da si ideile mele pe care mie mi-a spus ca nu e bun, sa fac altceva.
MA DEPOSEDEAZA DE PROPRIILE CUNOȘTINTE: la evaluări face mereu grimase. Mi-au interzis sa pictez situatii sociale, cand am cerut detalii de ce anume, m-au trimi la sociologi ca ei nu se pricep. Tema instaltii, am facut proiect: stup salbatic de albini. după o sapt. a dat temă despre albine, iar fiecare detaliu din proiectul meu, a fost spus colegilor sa il facă, ei au primit nota maxima, iar eu nota minimă. Face de fiecare data la fiecare tema in acest fel, acum au facut la fel cu tema mea de disertatie.
NU AM LIBERTATEA DE EXPRIMARE PROPRIE: Mi se sustin chestiiie abstrabcte chiar si asa fara sa mi se dea voie sa imi sustin argumentele si ideologiilee dupa care am creat, nu mi sa dat nici o credibilitatare sa imi sustin propria opinie, la licentă mi s-a impus sa modific multe elemete ideologice de ale mele cu santajul că: ”daca vreau sa trec licenta” acum urmând sa dau disertația la fel, orice idee a mea este negata „nu e bun” fara nici un argument, alte intrebari nu aude, ca si cum nu sunt in clasa. Alti colegi, au voie sa faca ce vrea, sunt incurajati să faca orice idee vor ei, orice stil vor ei, iar eu„ trebuie sa mai lucrezi”, „mai lucreaza” „mai adu idei astea nu sunt bune” „ai facut schite de idei?”. Colega, picteaza morti in sicrie, i se da 10 si bursa.

Acum sunt anul doi master. Majoritatea timpului am lipsit ca să ma recuperez emoțional, am ajuns să beau 2 litri de energizante si 3-4cani cafea expreso de 250ml, ca sa pot sa-mi fac curaj emotional sa merg la facultate sa prezint temele primul semestru. Am ajuns intr-o stare de depresie ca nu mai pot sa ma exprim liber macar ca vreau la baie. Am acumulat defecte grave de exprimare din cauza represiunilor că mereu nu fac bine, mă bâlbâiesc, nu mai reusesc sa-mi sustin nici un argument, si nici sa mai vorbesc in public. Vă rog ajutati-ma cu un sfat. Ce pot sa fac in această situatie?
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
florensya, utilizator

Alte discuții în legătură

Educație daisy_florin daisy_florin 1) Bună ziua. Fiica mea, cere profesorului de mate, sa o scoata la tabla,că nu stie sa isi faca temele,deoarece nu intelege explicatiile lui! El ii spune că ... (vezi toată discuția)
Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Retur bani licenta (fara factura) Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce ... (vezi toată discuția)