avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Educație
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Educație

1) Bună ziua. Fiica mea, cere profesorului de mate, sa o scoata la tabla,că nu stie sa isi faca temele,deoarece nu intelege explicatiile lui! El ii spune că ea, e mincinoasa, si că să îi fie rușine, și că pe ea nu o duce mintea, a spus în fața elevilor! La alte materii are note bune! Fiica mea suferă emoțional din aceasta cauza! Cum pot numi aceasta faptă a profesorului?
2) la un articol despre școală și director pe Facebook, mi-am dat cu părerea online despre profesorul de matematica zicând:
-" azi proful de mate, a scos pe fata mea la tabla, și nu a știut să facă exercițiul! A trimiso in banca, ea ia zis că nu înțelege ce explică el, ,că e mincinoasa,și nu o duce mintea,să treacă la loc, și să îi fie rușine, ! A venit la 10 minute după începerea orei, 15 min ia ținut teorie, și a mai vorbit cu elevii, după care a început să predea in ultimele 25 min rămase! Așa vrea el sa înțeleagă elevii?" A auzit proful despre acest comentariu al meu, și a venit în clasa fetei zicandui de fata cu toți elevii, că mă da în judecată! Se consideră un motiv, ceea ce am postat? Mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: daisy_florin , utilizator 11:29, 13 Februarie 2020
este libertatea oricarui cetatean, de ex. eu, sa actioneze in justitie pe alt cetatean, de ex., dvs. ceea ce va decide instanta e alta poveste.
dvs ati facut afirmatii publice, profesorul de asemenea.
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns,da... afirmații publice către dnul profesor, dar fara jignire, mi-am aratat doar părerea, mi-am exprimat nemulțumirea..El însă a umilito, cu vorbe, in public... Nu vreau sa fac rău nimănui, ci să dispară neintelegerile!! Și doar doream sa știu în ce categorie intra vorbele dânsului!

Adrian Dimitriu a scris:

este libertatea oricarui cetatean, de ex. eu, sa actioneze in justitie pe alt cetatean, de ex., dvs. ceea ce va decide instanta e alta poveste.
dvs ati facut afirmatii publice, profesorul de asemenea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, fiica mea e eleva eminenta în clasa a 5 a. de curând ... 0711Maria 0711Maria Bună ziua, fiica mea e eleva eminenta în clasa a 5 a.De curând am avut probleme cu doamna prof. de limba romana.A avut test și caietele fiicei mele erau pe ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)
Profesori scoli ContSters443086 ContSters443086 Am o broblema cu profesorii scoli unde invata fata mea,rectific avem,sunt multi parinti care se vaita de acest lucru de exemplu: Domnul de religie fiind preot ... (vezi toată discuția)