Bună ziua, fiica mea e eleva eminenta în clasa a 5 a.De curând am avut probleme cu doamna prof. de limba romana.A avut test și caietele fiicei mele erau pe masa,copilul din fata s a împins și fiica mea și a pus caietele sa nu le dea pe jos în banca.Din greșeală unul dintre ele având coperta mai ciudata s a deschis când l a pus în banca dar nu l a lecția cu pricina ci doar la prima pagina și doamna prof a acuzat o dr copiat și a umilit o în fata clasei deși fiica mea e de 10 la toate materiile.Ajuta ți ne fiica va rog,nu a copiat și doamna nu a dorit sa ma asculte.Acum baga strâmbe și la alți profesori.Va rog mult fiica mea învață tot timpul.Cum un copil eminent poate sa fie umilit în acest fel.Nuc8 măcar nu a vrut sa o asculte deși eu am insistat sa o asculte din toată materia.Va rog indrumati ma.Cu respect o mama care e distrusa
Ma iertati, insa parerea mea e ca faceti din tantar armasar.
Vorbiti si cu ceilalti parinti sa vedeti care este parerea lor despre acea profesoara, desi tinand cont ca abia au trecut de la invatoare la profesori si diriginte, e un pas important pentru toata lumea si cred ca e prematur sa intreprindeti niste actiuni mai radicale.
In general, mai ales cand e vorba de comportamentul unui profesor, ca sa reusiti ceva e bine sa aveti sustinerea a cat mai multi parinti pentru a dovedi ca nu e vorba de perceptia dvs subiectiva.
De asemenea, trebuie sa acceptati ca in viata se mai intampla si lucruri nedorite si ca nu se pot toate rezolva, ca asa e viata... Daca faceti o tragedie din orice nu e bine nici pt dvs, dar mai ales ii faceti rau fetei.