avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nemultumit de profesoara
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nemultumit de profesoara

Buna ziua! Sunt nou pe forum asa ca nu am stiut unde sa pun intrebarea:
Sunt in clasa a 8 a, anul trecut in clasa a 7 a am avut o profesoara de civica extraordinara, ne dadea lectia pe intelesul nostru, dar in a 8 a s-a schimbat pe motivul ca "au fost niste neintelegeri". Acum, profa noua ( care vorbeste la telefon in fiecarea ora, si ne pune sa facem lectia din carte singuri, clar toti avem lectiile diferite ) m-a "ascultat" sem trecut, mi-a pus 3 intrebari la care am raspuns corect si mi-a dat 7. Acum 2 saptamani ne-a dat o evaluare de facut, am facut-o perfect, pe finalul orei o colega s-a dus cu caietul la profa pt evaluare, m-am dus si eu, dar pe mine m-a trimis la loc. Martea trecuta am reusit sa ajung cu caietul la ea, si... surpriza! Am luat 6 pe motiv ca nu aveam coperta la caiet ( nota nu se da pe infatisarea caietului, de la 10 la 6 sunt 4 puncte, macar daca scadea MAXIM 2 puncte ). Ce as putea face? Eu as vrea sa fac o cerere pt schimbarea ei sau asa ceva.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Sorrynel , utilizator 23:57, 21 Martie 2013
Faceti o cerere catre conducerea unitatii de invatamant, in care explicati situatia dumneavoastra si solicitati si reevaluarea lucrarilor redactate de catre dumneavoastra.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2013
CLASOR CONSULT, Consilier juridic
Adresaţi-vă conducerii şcolii pentru această problemă :)
Da, incercati sa va adresati conducerii scolii pentru a se face ceva.
Puteti sesiza si Ministerul Invatamantului daca considerati ca va discrimineaza sau / si ca nu isi face treaba in mod corespunzator.

Sau sunteti obraznic si de aceea face asa?
Nu, eu ma comport exemplar, niciodata nu i-am raspuns unui/unei profesor/profesoare, niciodata nu am chiulit de la ore, la fiecare ora scriu ce preda profesorul/profesoara ( daca preda ).
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2013
Sorrynel, utilizator
Eu mi-as lua parintele de mana si as ruga-o pe profesoara sa imi explice cum anume intocmeste itemii pentru evaluare.
Este posibil si sa nu vorbiti aceeasi limba. Solicita-i precizari inainte de a rezolva. Daca nu-ti raspunde, nu-ti explica si nu gasesti in carte raspunsurile la intrebari, atunci vorbiti cu dirigintele si vedeti ce e de facut.
Succes!

Alte discuții în legătură

Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)
Bună seara. profesorul are voie sa evalueze la clasa elevul ... alexandru.b18 alexandru.b18 Bună seara. Profesorul are voie sa evalueze la clasa elevul din ceea ce s-a predat in anii precedenti? Menționez ca lectia a fost predata acum 3 ani. (vezi toată discuția)
Considerati ca a procedat legal d-na profesoara? Buna ziua sunt elev in clasa a VIII-a si doresc sa va aduc la cunostinta urmatoarele: Astazi la ora de Engelza, d-na noastra profesoara s-a enervat pe unul ... (vezi toată discuția)