avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara. Profesorul are voie sa evalueze la clasa ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara. Profesorul are voie sa evalueze la clasa elevul ...

Bună seara. Profesorul are voie sa evalueze la clasa elevul din ceea ce s-a predat in anii precedenti? Menționez ca lectia a fost predata acum 3 ani.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2021
alexandru.b18, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandru.b18 , utilizator 22:19, 24 Octombrie 2021
Buna seara. Exista teste initiale care se aplica elevilor in vederea cunoaşterea nivelului de la care se porneşte. De exemplu, fiului meu, in clasa a 6-a fiind, i s-a aplicat testul initial la o disciplina noua, tocmai pentru a identifica cu ce notiuni/cunostinte au ramas elevii referitor la anumite continuturi pe care le vor aprofunda in acest an. Nu tratati profesorul ca fiind dusmanul elevilor, iar atitudinea noastra, a parintilor, fata de astfel de "nedreptati" va conta mult in formarea lor.
Bună seara. Multumesc de raspuns, dar problema a fost deja soluționată. Eu sun elev in clasa a XII-a, iar „problema” era la disciplina TIC, eu fiind ascultat chiar la prima ora de curs din an, mentionez ca profesorul era nou. Profa nu era binedispusă si i s-a părut ca i-am raspuns „prezent” pe un ton ridicat, am incercat sa ii explic doamnei ca asa este vocea mea, s-a enervat si a inceput sa ma asculte din materia de clasa a IX-a. În final am primit un 2 mare in catalog ca „un început de an scolar in forta”, am fost la doamna director, i-am explicat situatia, iar dânsa a spus destul de clar ca nu este corect ceea ce a facut doamna de TIC la ora, astfel, nota a fost anulată. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate la catedra maria_1985 maria_1985 Am clasa a XII-a ca prof. titular de matematica si ca diriginte! Este posibil ca la anul sa mi-o ia alt prof titular din scoala doar ca asa vrea el! Nu se ... (vezi toată discuția)
Numar de ore la clasa a iv-a atlantiana atlantiana Buna ziua, la clasa a IV-a, anul acesta mai este inca valabil planul cadru prevazut in OMEC 5198/2004. In anexa 1.1, numarul de ore atribuit unei discipline ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)