avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii hostel 115 mp, 20 locuri cazare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii hostel 115 mp, 20 locuri cazare

Buna seara,

Am tot cautat pe net, insa fara succes (gasesc susrse/articole contradictorii) informatii despre autorizatiile necesarii desfasurarii unei astfel de afaceri.
Am cateva intrebari si va multumesc din suflet , anticipat, celor care vor raspune.
In conditiile in care este vorba despre 115 mp si 20 de locuri de cazare am nevoie de autorizatiile:
- ISU?
- DSV?
- mediu?
- primarie? (mentionez ca destinatia este nerezidentiala;)
- ITM?

De clasificare stiu ca este nevoie. Si acolo am o nelamurire - daca asociatul unic/administatorul a absolvit cursul de manager in turism si se descurca singur, mai are nevoie de alti angajati? Este neaparat necesar sa primeasca indemnizatie de administartor sau sa se angajeze pe sine in firma?

Apreciez orice lamurire pe aceste teme.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: scarface1977 , utilizator 16:57, 10 Februarie 2019
Salutare
Ati rezolvat ceva cu hostelul
M-ar interesa si pe mine subiectul de aceea!!!
Putem sa ne auzim la telefon daca sunt noutati?
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
scarface1977, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii cod caen 5520 si 5590 proGabi proGabi As dori sa stiu care este diferenta intre codurile CAEN 5520 si 5590 si ce autorizatii sunt necesare pentru a desfasura activitati de inchiriere de camere din ... (vezi toată discuția)
Autorizare hotel mishu6 mishu6 Buna ziua, sunt interesat de redeschidera unui hotel, sunt interesat sa aflu de ce autorizatii voi avea nevoie si indraznesc sa intreb daca are cineva ideie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de protectie la incendiu de la isu big_savu big_savu Buna ziua, in cazul unui apartament cu 4 camere, de 90 mp, este nevoie de obtinerea autorizatiei de protectie la incendiu sau in urma hotararii de guvern de ... (vezi toată discuția)