avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii - persoane cu handicap
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii - persoane cu handicap

Am 2 angajate - persoane cu handicap. Una cu norma intreaga (1900) si una cu jumatate de norma (950) dar fara alte contracte..
Ambele au fost in concediu fara plata pana in data de 15 ianuarie, prin urmare bruturile pe ianuarie sunt:

angajata X(norma intreaga) = 1140

angajata Y(jumatate de norma) = 570

Am MAAAAAAREA RUGAMINTE: ma puteti ajuta cu un calcul pentru cele 2 cazuri?

Mtltumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de cele 126 zile de concediu de maternitate? ela_b84 ela_b84 Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: sunt insarcinata in 6 luni si de la 4 luni si jumatate sunt in concediu fara plata. Mentionez ca la data nasterii as ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal Loredana_1990# Loredana_1990# Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri la urmatoarele intrebari privind situatia in care ma aflu. Sunt angajata cu norma intreaba la ... (vezi toată discuția)
Plata concediu maternitate - sarcina si lauzie geo_pp geo_pp Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in ceea ce priveste plata concediului de maternitate. Ma aflu in urmatoarea situatie: la 31 august mi-a ... (vezi toată discuția)