avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posesie

Locuiesc intr o casa nationalizata care am preluat contractul de inchiriere dupa moartea parintilor,iar casa nu are propietari.locuiesc de 50 de ani acolo pot intra in posesie fara să o cumpar ?
Cel mai recent răspuns: tytyx , utilizator 10:30, 12 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre legea 112 / 1995 ce solutiii, variante si raspunsuri imi puteti propune !!!!!!!!!!! dorin iulian dorin iulian Buna ziua . Ma numesc,IULIAN si am urmatoarea problema : In luna OCTOMBRIE 2008 , am facut o refinantarea unui credit existent cu care o parte din bani mi-am ... (vezi toată discuția)
Despre legea 112 / 1995 ce solutiii, variante si raspunsuri imi puteti propune !!!!!!!!!!! dorin iulian dorin iulian Buna ziua . Ma numesc,IULIAN si am urmatoarea problema : In luna OCTOMBRIE 2008 , am facut o refinantarea unui credit existent cu care o parte din bani mi-am ... (vezi toată discuția)
Ce solutie , variante imi propuneti ?????? dorin iulian dorin iulian Buna ziua . Ma numesc,IULIAN si am urmatoarea problema : In luna OCTOMBRIE 2008 , am facut o refinantarea unui credit existent cu care o parte din bani mi-am ... (vezi toată discuția)