avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit văduvă de război
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit văduvă de război

Bunica mea este văduva de veteran de război din 2014, întrebarea mea este : bunica este obligată să plătească impozit pe un pământ extraviran?Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Veteranii de razboi trebuie sa plateasca impozit? ContSters107540 ContSters107540 Buna ziua.am si eu o intrebare.Bunica mea,care are 86 de ani si are pensie de urmas de veteran de razboi,trebuie sa plateasca impozit pe teren intravilan?pana ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit teren extravilan veteran de razboi/ obligatie de plata retroactiv plus penalizari Alina Cristina Stancu Alina Cristina Stancu Buna ziua, Bunica mea este vaduva unui veteran de razboi si nu a declarat la primarie terenul extarvilan(4,6 ha). Anul acesta l-a declarat si i-au fost ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pentru vaduva veteran de razboi? laura231176 laura231176 Buna ziua, vaduvele veteranilro de razboi sunt scutite de plata impozitelor? ma refer aici strict la un impozit pe pamant, situat in Ialomita. Va multumesc (vezi toată discuția)