avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neprezentare la declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neprezentare la declaratie

Buna ziua, sunt chemata la politia municipiului in calitate de martor. Am primit si eu si 2 prietene citatie o data si i am sunat sa le zicem ca suntem plecate din tara si ca o sa venim dar nu stim sigur cand. Dupa 2 saptamani m-au sunat iar sa ma intrebe cand vin si au zis ca o sa ne trimita din nou citatie desi ei stiu clar ca suntem plecate din tara. Sincera sa fiu nici nu vrem sa ne prezentam. E ceva rau pentru noi?? Va multumesc anticipat si astept raspunsul.
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
Roxana1234567, utilizator
Daca nu va prezentati riscati amenda si sa fiti citata cu mandat de aducere.
Nu ne intereseaza amenda, o platim daca e nevoie, numai ca nu putem sa ne prezentam acum si le-am zis treaba asta. Le-am zis ca o sa mai dureze 2-3 luni pana ajungem in tara si cand i-am zis la telefon acelui inspector ca o sa venim dar nu stiu cand si a zis ca o sa ne trimita o a doua citatie la domiciliul din tara desi ei stiu foarte bine ca suntem plecate. Ce e de facut in cazul asta? Aducerea cu mandat cum se procedeaza? Vin dupa noi la mii de kilometri???
Incercati sa trimiteti documente justificative pentru neprezentarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla pentru neprezentare la o citatie? crisbella crisbella am primit o citatie dar nu scrie in calitate de ce sunt chemata ,iar pentru neprezentare spune ce se poate intampla? (vezi toată discuția)
Sunt chemat ca martor intr-un proces penal dar nu sunt in tara Alexxander1986 Alexxander1986 Buna ziua, sunt chemat ca martor in un proces penal Maine dar nu sunt in Tara. Am Mai fost citat in trecut dar nu m-am presentat tot din acelasi motiv. O ... (vezi toată discuția)
Citatie la politia judiciara juhloscar juhloscar Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat , am primit o citatie sa ma prezint la politia judiciara intr-un dosar in cauza penala art 244 CP, la ... (vezi toată discuția)