avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice comunicarea rezultatului de catre autoritatea ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

comunicarea rezultatului de catre autoritatea contractanta

1.cat timp are la dispozitie A C pentru a comunica rezultatutul procedurii? cat timp are la dispozitie pentru luarea deciziei.

2. ce inseamna cu faza finala licitatie electronica

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Gratianu , Avocat 14:17, 22 Octombrie 2009
Faza finala licitatie electronica inseamna proc edura de licitatie desfasurata pe site-ul seap (e-licitatie.ro) in care se liciteaza de fiecare participant pana la expirarea termenului.

Deindata ce a hotarat cine a castigat licitatie AC este obligat sa notifice toti ceilalti participanti despre rezultatul procedurii.
1. Anuntarea deciziei de face cat mai curand posibil dupa luarea deciziei respective, dar nu mai tarziu de 3 zile lucratoare in conformitate cu art. 206 din OUG 34/2006.
Stabilirea castigatorului (adica luarea deciziei) se face in 20 de zile de la data deschiderii ofertelor, si in cazuri exceptionale cu justificare adecvata acest termen se poate prelungi cu inca 20 zile. (conform art. 200 din OUG 34/2006)
2. Faza electronica finala se refera la faptul ca evaluarea ofertelor financiare se face prin "licitatie electronica" folosind aplicatia disponibila in SEAP (www.e-licitatie.ro).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitiile in seap Gabriel Amironesei Gabriel Amironesei Vineri, 3 aprilie a.c. a fost publicata în Monitorul Oficial nr. 215, partea I, Hotarârea nr. 370 pentru modificarea si completarea Normelor de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, intentionez sa particip la o licitatie cu procedura offline cu faza finala de licitatie electronica si ma nedumeresc doua aspecte: Primul aspect, ... (vezi toată discuția)
Faza finala de licitatie electronica monyy33 monyy33 O ac organizeaza o procedura ca faza finala de licitatie electronica cu o singura runda, unde participa 2 ofertanti.La sf rundei oferta x este clasata pe ... (vezi toată discuția)