avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie electronica

Buna ziua, intentionez sa particip la o licitatie cu procedura offline cu faza finala de licitatie electronica si ma nedumeresc doua aspecte:
Primul aspect, oferta si documentele care o insotesc si care trebuiesc depuse la sediul autoritatii contractante pana la o data X cuprinde si devizele? adica trebuie sa aiba aceleasi documente ca la o licitatie fara LE? Si daca are si devizele, atunci vor fi cunoscute preturile ofertate ale tuturor participantilor?
Al doilea aspect, dupa data X urmeaza o perioada de evaluare de 20 zile, invitatiile transmise electronic de participare la LE, apoi in termen de 2 zile va fi licitatia electronica?
Marturisesc ca nu am participat la o LE niciodata, dar din ce am citit, se introduc de catre participanti noi valori ale ofertei (doar cate un pas dinainte stabilit) pana se ajunge la suma dorita de autoritatea contractanta. Am inteles bine procesul?
Nu sunt sigura la primul aspect daca se depun aceleasi documente ca la o licitatie normala si asta ma sperie putin. Va rog sa ma ajutati daca puteti!
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 22:17, 24 Februarie 2012
Se depun aceleasi documente si se procedeaza in acelasi mod ca la o licitatie obisnuita. Decat ca dupa evaluarea ofertelor se liciteaza electronic prin SEAP, din nou pretul.

LE este inclusa in cele 20 de zile. Demararea ei se va face prin transmiterea prin intermediul SEAP a unei invitatii electronice (mare atentie sa nu o ratati) cu minim 2 zile inainte de licitatia efectiva.

Valorile pe care trebuie sa le introduceti vor fi cat de mult puteti dvs. sa lasati la pret, nu au legatura cu dorintele AC. Important este ca la final sa aveti pretul cel mai mic dintre ofertanti (sau punctajul cel mai mare, dupa caz).

Cititi cu f.mare atentie documentatia lor, normal trebuie sa dea detalieri si acolo.
se depun la sediul autoritatii contractante documentele de calificare, propunerea tehnica si oferta financiara.
de la valoarea ofertei financiare initiale,care trebuie sa fie sub valoarea estimata, se liciteaza electronic, adica se va scadea cat de mult puteti, at. cand veti fi anuntati prin intermediul SEAP-lui ca incepe licitatia ce tine 2 zile.
Atentie de unde scadeti, se va justifica apoi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Contestatie in cazul unei licitatii electronice offline carroponte2005 carroponte2005 Buna ziua, Am participat la o cerere de oferta cu proceduta finala licitatie electronica offline, DAR autoritatea contractanta nu a transmis nicio ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)