avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Norma de hrana 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Norma de hrana 2018

Buna ziua!

La norma de hrana stabilita de la 1 ian 2018 pentru bugetari se retine doar impozitul sau toate cotele????
Cel mai recent răspuns: o27112008 , utilizator 13:47, 12 Februarie 2018
in ce clasificatie economica se inregistreaza indemnizatiile de hrana pentru personalul din sanate conform OUG 91/06.12.2017 10.01.30 sau 10.02.30 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pe luna iulie am avut concediu prenatal, am o neclaritate ... cory1983 cory1983 Buna ziua, pe luna iulie am avut concediu prenatal, am o neclaritate privind modul de calcul. Se face media pe ultimile 6 luni din venitul brut (cel din ... (vezi toată discuția)
Ce salariu se va majora cu 25% ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Astazi, din nou la munca ..... si o alta problema !!! ...... Va rog sa aveți amabilitatea de a răspunde la următoarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de hrana iniminis iniminis Buna ziua, daca ma poate lamurii cineva cu privire la acordarea acestei indemnizatii. Mai exact care este regimul de acordare in institutile publice. Eu lucrez ... (vezi toată discuția)