avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drogurile altor persoane in masina mea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Drogurile altor persoane in masina mea

Buna ziua! Acum doua seri am plecat impreuna cu cativa prieteni intr-un club din bucuresti cu masina personala. Unul dintre ei avea asupra lui cateva grame de marijuana pe care le-a lasat in masina mea. La plecare din club procurasem un plic cu ketamina de care stiam, dar care nu se afla asupra mea. Ghinionul nostru, sau al meu mai bine spus a fost ca inainte sa plecam de pe loc au venit la noi niste militari care imediat ne au controlat masina si pe noi. Asupra fiecaruia nu s-a gasit nimic, toate erau deja lasate in masina mea. Ma asteptam sa gaseasca un plic cu ketamina si acele grame de iarba care nu mi apartineau, dar din masina au fost scoase doua plicuri cu prafuri si acea marijuana. Ajunsi la sectie, niciunul nu si a recunoscut nicio fapta, toti inafara de mine mai aveau antecedente de genul si practic m au invinovatit pe mine pt ca era masina mea si drogurile au fost gasite in ea nu asupra lor. Declaratia mea de la politie a fost influentata de politistii de acolo, iar eu nemaifiind in situatii de genul am dat o declarate falsa, ceva ce mi au spus ei sa scriu, probabil ca sa scape de mine mai repede, respectiv m-au pus sa scriu ca m-au luat de pe strada, fiind singur si avand toate drogurile la mine. De asemenea m-au pus sa scriu ca le am cumparat din club de la o persoana necunoscuta. Zis si facut, am crezut ca ei ma ajuta sa scap mai ok din aceasta situatie, dar nu mi se pare normal ca am luat vina asupra mea..Chiar am nevoie de ajutor, nu stiu la ce sa ma astept, acei 'prieteni' neaga in continuare faptul ca sunt ale lor, desi am o inregistrare cu ei care poate dovedi faptul ca ei mint..Sper ca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi, va multumesc mult :)
Cel mai recent răspuns: oreo97 , utilizator 19:26, 12 Februarie 2018
Trebuia sa mergeti cu avocat la audiere pentru a evita situatii de acest gen. Aveti dreptul sa depuneti plangere impotriva actelor de up, dar o sa fie greu de dovedit ce sustineti acum, mai ales ca aduceti acuzatii grave anchetatorilor. Ar fi util pentru dvs sa angajati un avocat si sa discutati cu acesta in conditii de confidentialitate toata strategia apararii.
Cei de la sectie mi-au spus ca imi pot schimba declaratia, dar mi-au recomandat sa nu o fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jandarmeria m-a gasit cu substante aparent interzise djengi djengi Buna ziua, Am fost prins vineri seara de catre politisti civili cu un plic cumparat de pe lipscani de praf rozaliu, habar nu am ce era in el. Ulterior a ... (vezi toată discuția)
Buna seara. acum aproximativ 2 săptămâni am fost percheziționat ... Anddrei9999 Anddrei9999 Buna seara. Acum aproximativ 2 săptămâni am fost percheziționat de către 2 ofițeri DIICOT aflați sub acoperire in fața blocului. M-am dat jos din taxiu ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana. QwertyIT QwertyIT Aseară am fost depistat cu 0.3g de marijuana. Nu m-am opus și când am fost percheziționat am scos totul. Ajuns la secție plicul cu marijuana a fost pus ... (vezi toată discuția)