avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz in serviciu

Buna ziua, am urmatoarea speta lucrez in M.A.I iar in urma unui ''control de rutina'' am fost oprit de colegii rutieristi si depistat cu aparatul drug tester indicand acesta pozitiv cannabis pozitiv amfetamina... mi-au intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor stupefiante, am platit analizele la IML rezultatul toxicologic fiind pozitiv cannabis drog de risc si negativ amfetamina drog de mare risc...eu acu vreau sa ii dau in judecata pe acesti doi politisti pentru abuz in serviciu pentru ca din cauza lor am ajuns peste tot la stiri cu amfetamina drog de mare risc lucru care s-a dovedit a fii neadevarat si din cauza caruia imaginea demnitatea si sanatatea mi-au fost afectate si vreau daune morale.....ce spune-ti am sanse sa castig ce ar trebuii sa fac se incadreaza la abuz in serviciu act indeplinit defectuos adica aparatu a lor de la sectie a indicat gresit si eu a trebuit sa fiu catalogat drogat pe amfetamina din cauza lor..cannabisul fiind legal in tarile civilizate
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
manu94, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:53, 17 Februarie 2018
Eu zic sa va concentrati pe apararea in dosarul dvs penal.
Bun ma concentrez dar intreb faptul ca aparatul acela a dat pozitiv amfetamina si pozitiv cannabis initial si sangele la iml a iesit curat la amfetamina si pozitiv cannabis si am ajuns in ziare peste tot cu amfetamina lucru neadevarat nu conteaza nu e abuz in serviciu?
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
manu94, utilizator
Adica eu am stat cu gandul ca fac si puscarie pentru amfetamina lucru neadevarat drog de mare risc o saptamana intreaga nu am dormit pana a venit rezultatu si atunci m-am calmat.pai pentru ce ? pentru ca aparatul lor era stricat?
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
manu94, utilizator
A fost un fals pozitiv, se intampla. Si e posibil sa fie chiar din cauza Dvs. Din acest motiv exista analizele de laborator si recoltarile din sange.

manu94 a scris:

Adica eu am stat cu gandul ca fac si puscarie pentru amfetamina lucru neadevarat drog de mare risc o saptamana intreaga nu am dormit pana a venit rezultatu si atunci m-am calmat.pai pentru ce ? pentru ca aparatul lor era stricat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost retinut permisul in luna august datorita aparatului ... georges44 georges44 Mi-a fost retinut permisul in luna august datorita aparatului drog test la care am iesit pozitiv la cocaina. Mi-au fost prelevate probe de sange si nici pana ... (vezi toată discuția)
Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Condus cu prescriere pentru concerta? joacadecopii joacadecopii Buna ziua! Am ADHD diagnosticat si mi s-a prescris concerta (metilfenidat). Am voie sa conduc daca iau medicamentele sau se considera substanta interzisa ... (vezi toată discuția)