avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata concediu medical postnatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata concediu medical postnatal

Buna ziua,
Din 1 ianuarie 2018 am intrat in concediu medical(prenatal) ,am nascut in 23 ianuarie 2018.Astazi angajatorul mi-a virat banii pe concediu medical 1510 lei in conditiile in care media venitului brut realizat in ultimile 6 luni .este de 2300 lei.Am sunat la resurse umane sa intreb de ce s-a virat asa de putin si colegele mi-au comunicat in mi-a fost oprita contributia la sanatate undeva in jurul sumei de 400 lei.Rugamintea mea este,daca ma poate ajuta cineva cu informatii concrete in ceea ce priveste noua legislatie si daca este corect sa platesc atat de mult la sanatate.
Multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Ca și angajat, când primești banii pentru concediul prenatal ? Sumanariu catalin Sumanariu catalin Buna ziua, Soția mea,urmează să intre în concediul prenatal. Angajatorul, refuza plata concediului prenatal, invocând că banii, îi primește în 6 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal 2018 Hurmuzalina Hurmuzalina Buna ziua,am cateva nelamuriri in legatura cu concediu,la cate luni se poate intra in concediu prenatal de drept,eu am acu 6luni,mentionez ca nu am avut ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal MarinescuDiana MarinescuDiana Concediul prenatal este 85% din media veniturilor brute din ultimele 6 luni consecutive dinaintea intrarii in concediu? In luna ianuarie nu am realizat ... (vezi toată discuția)