avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legalitatea deținerii a 2 norme de bază
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legalitatea deținerii a 2 norme de bază

Bună ziua, vă rog să îmi indicați baza legală pentru situația următoare: lucrez în învățământ, sunt cadru didactic și la data de 1 septembrie am fost angajată la două școli din județe diferite. Menționez că fiecare unitate m-a încadrat ca normă de bază doar că intr-una din școli nu mi s-au calculat deducerile personale. Mulțumesc pt răspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 12 Februarie 2018
Este corecta incadrarea ... functia de baza se detine numai la un singur angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea legii in invatamant alex1333 alex1333 Sunt cadru didactic , titular in doua unitati , iar la una dintre ele am ramasa fara ore, deci in completare de norma, primita la cealalta unitate la care sunt ... (vezi toată discuția)
D112 la o scoala violeta74 violeta74 Buna, ma poate ajuta cineva sunt o cantabila noua la o unitate scolara si va rog sa imi spuneti daca procedez corect in completarea D112 pentru cadrele ... (vezi toată discuția)
Deducere pe fracțiuni de normă bizman bizman Angajații din învățământ care au norma completă împărțită în mai multe școli, unde beneficiază de deducere și la ce venituri se aplică ... (vezi toată discuția)