avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... REFERITOR LA UN PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

REFERITOR LA UN PARTAJ

EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA UNUI IMOBIL SI NARA A DVORTAT DE FIUL NOSTRU NOI MAI PUTEM SA NE RECUPERAM SUMA INVESTITA DE NOI IN ACEST IMOBIL DACA LUI FIULUI NOSTRU ISA DAT O SULTA DE 25 DE MII DE EURO , NOI MAI PUTEM SA NE RECUPERAM SUMA ,
De la cine doriti recuperarea sumei investite ?
buna ziua dela FOSTA NORA DE OARE CE EA BENEFICIEAZA DE CASA IN CARE LOCUESTE INPREUNA CU PARINTI EI, UNDE NOI AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO SI NU NISA LOAT IN CONSIDERARE , ASTEPT UN RASPUNS MULTUMESC,,

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

De la cine doriti recuperarea sumei investite ?

Cazul dvs. este complicat.
Trebuie analizate actele si alte dovezi.
În justiție trebuie să dovediți investiția.
Mergeți la avocat cu actele si sa pregătiți foarte bine procesul.
Dacă nu dovediți veti pierde procesul.
Dacă există o hotărâre pronunțată trebuie analizată si aceasta pentru apel.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti ce raspuns sa primiti pe un forum,fără a oferi explicații clare,fără a studia actele dvs
La doctor cand mergeți va așteptați să va puna un diagnostic fără sa va consulte ?
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Nu prea dati informatii ca sava putem ajuta, nu stim ce e cu sulta aia... daca a fost partajul, trebuia sa interveniti. daca nu ati facut-o, trebuie verificata prescriptia, modul in care dv. ati contribuit, cu ce exact etc.
Mergeti la un avocat la o consultatie sau dati aici detaliile, e nevoie de cat mai multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj nitulicagheorghe nitulicagheorghe REFERITOR LA UN PARTAJ DACA EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO SI NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU EU MAI POT SAMI ... (vezi toată discuția)
E vorba de un partaj nitulicagheorghe nitulicagheorghe EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA UNUI IMOBIL SI NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU AM FOST EVACUATI DIN IMOBIL ... (vezi toată discuția)
Cu ce am gresit nitulicagheorghe nitulicagheorghe referitor la un partaj daca eu am contribuit cu suma de 40 de mii de euro la construirea unui imbobil.si nora a divortat de fiul nostru ... (vezi toată discuția)