avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... E VORBA DE UN PARTAJ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

E VORBA DE UN PARTAJ

EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA UNUI IMOBIL SI NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU AM FOST EVACUATI DIN IMOBIL SI OBLICATI SA PLATIM CHELTUELI JUDECATORESTI CE VINA PURTAM NOI PARINTI , SA PLATIM ACESTE SUME DE BANI IN CARE DOMNI JUDECATORI JUDECA ACESTE PROCESE DE DIVORT SI PARTAJ IN CARE NOI AM INVESTIT SI AM VRUT SA I AJUTAM SI TOT NOI TREBUI SA PLATIM VA RUGAM SA NISE RESTITUE SUMELE CE NOI AM INVESTIT IN ACEL IMOBIL JUDECAT DE JUDECATORIEA TIMISOARA,,
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 16:59, 21 Mai 2019
daca ati fost parte in proces si ati pierdut, trebuie sa platiti cheltuielile de judecata, daca acestea au fost solicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce am gresit nitulicagheorghe nitulicagheorghe referitor la un partaj daca eu am contribuit cu suma de 40 de mii de euro la construirea unui imbobil.si nora a divortat de fiul nostru ... (vezi toată discuția)
Partaj nitulicagheorghe nitulicagheorghe REFERITOR LA UN PARTAJ DACA EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO SI NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU EU MAI POT SAMI ... (vezi toată discuția)
Referitor la un partaj nitulicagheorghe nitulicagheorghe EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA UNUI IMOBIL SI NARA A DVORTAT DE FIUL NOSTRU NOI MAI PUTEM SA NE ... (vezi toată discuția)