avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere personala

Sunt divortata, sentinta e definitiva si irevocabila, copilu mi sa incredintat mie si as vrea sa depun cerere la locul de munca ptr deducere personala dupa divort. De tatal copilului nu stim nimic, e in strainatate. Trebuie si cerere de la el sau pot sa depun singura? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 18:33, 13 Februarie 2018
Puteti sa depuneti dumneavoastra la locul de munca , sa cereti deducere intretinere copil minor, nu e conditionat de tata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizitare minor anky83a@yahoo.com anky83a@yahoo.com buna ziua,v arog frumos sa maa jutati si pe mine ptr ca sunt intro dilema;am divortat acum un an ,am un baietel de 1 an si 11 luni iar dupa divort mam ... (vezi toată discuția)
Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori parinti divortati ContSters59529 ContSters59529 Cum se poate face pasaportul unui minor in cazul parintilor divortati? Ca sa fiu mai explicita, cunosc o femeie tinara care lucreaza legal in Italia de peste ... (vezi toată discuția)