avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare

Buna seara!am avut un unchi(fratele lui tata)vaduv si fara copii.in urma cu 3ani a facut un testament unei ,,concubine,, in care ia lasat un apartament .(noi nu am stiut de testamenul facut) Unchiu a decedat si am fost chemati la notrar ptr a ne citi tetamentul.. ..Noi nu suntem de acord cu testamentu lasat deoare ce Doamna a profitat de unchiu ( doamna este la al treilea concubin care l pacaleste cu asa ceva) Intrebarea mea este noi ca mostenitori legali adica nepotii dupa fratele lui tata avem vreun drept asupra apartamentului adica putem sa ne opunem in fata doamnei sa nu i ramana ei apartameanul sau sa nu. Cu respect!
Cel mai recent răspuns: Monicacucuiat , utilizator 22:22, 12 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! cum procedam in cazul in care asistenta care avea ... AlinSebastian AlinSebastian Buna seara ! Cum procedam in cazul in care asistenta care avea grija de unchiu\' nu vrea SA elibereze apartamentul si a scos certificatul lui de deces ... (vezi toată discuția)
Testamen kotok_oinutz kotok_oinutz buna ziua as dori sa stiu si eu daca un testamen poate fii doborat.tatal meu are un testamen in care ia fost lasata o casa si tot ce se afla pe acel ... (vezi toată discuția)
Rog urgent informatii despre succesiune/mostenire Corina Macovei Corina Macovei Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: 1. Matusa mea (sora tatalui) a ramas vaduva din anul 2000.Mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)