avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere personala pentru pensionar angajat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere personala pentru pensionar angajat

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca un pensionar limita de varsta, care este angajat cu contract de munca 4 ore/zi, beneficiaza in anul 2018 de deducere personala (510 lei) la calcularea impozitului pe salariu. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 18:24, 13 Februarie 2018
BIU
da, beneficiaza de deducere personala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala angajat pensionar ticuslavinia ticuslavinia Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca un pensionar limita de varsta, care este angajat cu contract de munca 4 ore/zi, beneficiaza in anul 2018 de deducere ... (vezi toată discuția)
Contributii datorate - contract de mandat - 1 mai 2016 ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti care sunt cotele de contributii sociale datorate pentru un cenzor/presedinte asociatie de proprietari, beneficiar al unei ... (vezi toată discuția)
Contributiile datorate de persoanele angajate part-time harmonyall's harmonyall's Daca un angajat are salariul net de 900 lei , avand contract de munca part time de 6 ore, la ce salariul aplic CAS si CASS ? Cum stabilesc salariul brut, in ... (vezi toată discuția)